Cykling i Dolomiterna – Wow!!

Vilken grej det var att få cykla i Dolomiterna! När vi tittade på vädret innan vi åkte såg det ut som om det skulle regna och åska hela veckan. På plats i Dolomiterna hade vi vackert väder varje dag och det bidrog till att resan blev helt fantastisk.

Våra duktiga guider från Prima Travel hade gjort ett bra jobb och satt ihop cykelturer som överträffade varandra när det gällde utmaningar och vackra vyer. Det gick nästan inte att ta in det storslagna landskapet och vyerna. Vi fotograferade mycket men det gick inte att fånga djupet, höjderna och vidderna, det går bara att spara i sitt hjärta.

Jag har fått prova att ta med cykeln i en liten kabin uppför berget för att sedan susa ner på de vackra serpentinvägarna mot Val Gardena. Jag har kommit upp på 3 200 meters höjd över havet och sett molnen och bergen ovanifrån. Och jag har cyklat runt på höghöjdsplatån där svenska skidlandslaget brukar träna. Otroligt härlig upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *