Hitta motivationen

Många gånger kan det kännas motigt att få till träningen trots att man vet att det brukar kännas bättre efteråt. Det känns inte relevant att träna när kroppen värker bara av vardagliga sysslor. I väldigt många fall är det dock så att kroppen mår bra av träning och rörelse även när den smärtar, exempelvis vid artros.

Har du svårt att komma igång med träningen? Har du värk och känner dig omotiverad? Jag kan hjälpa dig att hitta motivationen igen! Boka in en träningsrådgivning så lägger vi upp en plan som passar just dig och som får träningen att bli av.

En cykeltur i vackert väder kan vara helt fantastiskt. Så här års är det bra om man kan komma ut i dagsljuset trots väder. Ok, regn och blåst går bort även för mig.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *