Ny matinspiration

Nu har jag läst hela boken ”Food Pharmacy” och fått härlig inspiration till att laga och äta ännu nyttigare mat. Jag tror på det här med att vårda sin tarmflora och att man kan påverka sitt mående med hur man äter. Jag äter ganska nyttigt redan nu men det går alltid att förbättra sina vanor.

Det jag gillar med den här boken är att författarna förstår att det är svårt att ta stora steg på en gång och göra radikala förändringar. Det tar tid och det får inte vara för krångligt, då blir förändringen sällan av. De flesta vill äta god mat och inte ha för mycket pekpinnar och regler.

Samtidigt är det så många som mår dåligt av den vardagsmat vi äter idag och jag unnar verkligen alla att få känna skillnaden och märka hur bra man mår om man ändrar sin kost och äter det som främjar den. Mycket av den nyttiga maten är dessutom kanongod! Det ska bli spännande att prova nya recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *