God fortsättning på 2022

Så har det då blivit ett nytt år igen. Hur är det möjligt, tiden har gått så fort. Efter de senaste årens erfarenheter av sjukdomar och pandemi så är jag lite försiktig med nyårslöften, men jag har en förhoppning om att 2022 kan bli ett bra år.

Hösten har varit spännande, intensiv och givande. Jag har haft mer att göra än någonsin tidigare – otroligt roligt. Det ska bli roligt att möta alla härliga kunder även under våren. Nya samarbeten har påbörjats och kommer att fortsätta, det känns bra.

I januari går det att boka VINTERPAKET till förmånliga priser, gör det på: karinb.bokadirekt.se

Nu hoppas jag på riktigt bra vinterväder så att vi kan göra många härliga vinterutflykter. Vi ses!

Härlig skidåkning i Ågesta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *