Favoriter

Får jag presentera två av mina favoriter bland mina träningsredskap 🙂

Gummibandet hjälper mig att göra djupa knäböj utan att få ont i mitt artrosknä. Utan bandet kommer jag inte lika långt ner och har svårare att koncentrera mig. För flera år sedan när jag köpte gummibandet hittade jag ingen övning som kändes bra så bandet fick ligga i en låda i många år. Sedan började jag rehabträna mitt knä och kom på att jag har ju det där bandet, det borde jag ta fram igen. Nu använder jag det nästan dagligen och det fungerar jättebra!

Triggerpunktbollen hjälper mig att komma åt triggerpunkter i ryggen som jag har svårt behandla själv på annat sätt. Första gången som jag lade mig på bollen kändes det nästan som att ryggen skulle gå av och att bollen var alldeles för hård och taggig. Efter ett tag hittade jag precis ställe och rätt ställning vilket gjorde att jag kom åt den där punkten som besvärade mig emellanåt efter träning eller när jag gett massage. Det strålade ner genom höften, hela benet, förbi knät och ända ner i tårna. Det var verkligen en blandning av ont och skönt – skont och efteråt var det en otrolig lättnad att muskeln kändes mjuk och avslappnad och inte ömmade längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *