Härligt att vara igång igen

År 2020 har börjat riktigt bra för mig. Jag är i princip återställd efter tarmoperationen och känner mig mycket piggare och starkare än jag gjorde i höstas. Såhär i efterhand förstår jag att det tog ordentligt på psyket att få ett cancerbesked. Det i kombination med alla undersökningar och förberedelser för koloskopi tog musten ur mig, jag blev otroligt trött. Därför är det extra skönt att känna sig pigg och sugen på att arbeta och träna igen. Det har varit jätteroligt att träffa alla trevliga klienter igen. Det är inte alla yrken där man får så mycket positiv feedback direkt, jag är otroligt tacksam för det. I veckan har jag varit och pratat om nya spännande uppdrag. Det ska bli roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *