Massagen fortsätter även i Coronatider

Min verksamhet har helt klart påverkats av Corona. Många företag har pausat på grund av att så få är kvar på kontoret. Massagen i min egen verksamhet påverkas av att många av mina klienter tillhör riskgruppen och därför håller sig hemma. Själv har jag haft tur så här långt och hållit mig frisk. Så länge jag är frisk och symtomfri fortsätter jag att ge massage.

Massage behövs verkligen i dessa konstiga tider. Många som jobbar hemifrån får ont i sina kroppar av obekväma arbetsställningar. Dessutom mår man bra av beröringen,  i synnerhet nu när man knappt tar i varandra. Jag är noga med hygienen och rengör bänken noga mellan behandlingarna. De flesta behandlingar sker numera genom att man ligger på mage. Skulle det behövas att man ligger på rygg använder både jag och klienten munskydd som jag tillhandahåller.

För det mesta går det ganska bra i dessa konstiga Coronatider med social distansering, men ibland deppar jag ihop totalt. Jag saknar mina släktingar och vänner som jag inte träffat på evigheter. Jag saknar att kunna ta del av olika kulturella evenemang. Jag saknar att sjunga i kören och få träffa mina körkompisar.

Dagens väderprognos för Stockholm utlovade flera regnskurar så det gällde att fånga dagen på morgonen medan det fortfarande var soligt. Jag tog en lång och härlig cykeltur runt flera av Stockholms vackra öar. Långholmen är en speciell favorit och det var som balsam för själen att njuta av försommargrönskan där. Nu känns det lite lättare och jag tar mig nog igenom även den här dagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *