Nytt år

God fortsättning på det nya året!

Jag hoppas verkligen att 2021 blir ett bättre år än 2020. Likadant tänkte jag förra året vid samma tid. Då hade jag upplevt en jobbig tid under hösten 2019 med besvärliga undersökningar, cancerbesked och operation. Jag kände mig peppad inför 2020 att det skulle bli en bra nystart för mig. På sätt och vis blev det så. Operationen hade gått bra och jag återhämtade mig ganska snabbt. Det gick bra att komma igång med jobbet och träningen. Sedan kom Coronan…

Min verksamhet dippade mycket under våren men jag tog vara på tiden och passade på att skanna in gamla diabilder, något jag tänkt göra länge men inte haft tid med. Skönt att det äntligen blev av och roligt med all nostalgi.

Under senare delen av våren började jag att massera på Studio Fresh Effect i Sundbyberg. Samarbetet där gjorde att jag fick lite mer jobb och under hösten har det blivit många behandlingar. Det har gjort att det känts lite hoppfullt trots allt.

Så nu känns det spännande med ett nytt år framför sig. En ynnest att få börja det nya året med skidåkning i de snötyngda skogarna i Orsa!

Härliga skidspår i Orsa Grönklitt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *