Snö ger mig ljus och lycka

Så härligt det har varit med snön och kylan både i Stockholm och i fjällen. Det gör något speciellt med en när marken blir vit och fin. Jag passade på att tanka ljus i helgen när det var fint väder, såå underbart. Tog en lång promenad på lördagen eftersom jag skulle sitta i bilen mest hela dagen på väg upp mot Härjedalen. Vi hade fint väder då också och det var skönt att njuta av vinter-Sverige.

Nu är det skidåkning varje dag som gäller. Det har blivit min favorit när det gäller motionsform. Hemma i Stockholm cyklar jag varje dag men ofta är det slirigt och vingligt nu när det är snö och is. Mycket skönare på sommarhalvåret men det går ändå bättre än vad jag trodde.

Andra perspektiv
Härliga Härjedalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *