Första vaccinationen avklarad

Nu har jag fått min första spruta. Läget känns lite mer hoppfullt men jag kommer fortsätta att använda munskydd i jobbet ett bra tag till. Fortfarande masserar jag endast baksidan av kroppen så mina kunder får ligga på mage. Så småningom när fler har blivit vaccinerade och smittan har gått ner så kommer mina kunder att få ligga på rygg igen men det dröjer nog ett tag.

Munskyddet på när vi ses!

Det känns som att den vänder nu, fler vågar unna sig en massage. De som kommer har ofta väldigt ont i kroppen av allt hemarbete och stillasittande. Det brukar bli mycket bättre efter massage där musklerna blivit uppmjukade och triggerpunkterna har fått sig en omgång. Härligt att kunna hjälpa till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *