Spännande att åka slalom igen

Nu har jag äntligen provat på att åka slalom igen. Det var fyra år sedan sist och två och ett halvt år sedan min knäoperation. Jag har varit lite nervös inför det. Utrustningen är tung och klumpig och mina knän känns lite sköra. På ett sätt gick det bättre än jag trodde, det är lite grann som att cykla, har man en gång lärt sig det så finns det kvar. Å andra sidan kändes det lite mer läskigt än vad jag trott att det skulle göra. I synnerhet mitt vänstra (icke opererade) knä gjorde ont i vissa lägen och skapade en känsla av osäkerhet. Efter ett par åk kände jag mig lite säkrare men grundkänslan var ändå att jag var för trött och öm i mina knän efter all längdskidåkning för att det skulle kännas riktigt bra. Så jag tog det säkra före det osäkra och nöjde mig med fem åk. Kul ändå att ha provat och nästa gång ska jag vara utvilad och laddad. Backarna i Tänndalen var väldigt fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *