Batteriladdning i Italien

Sitter och tänker tillbaka på den fantastiska resan jag var med på för en vecka sedan. Det var en speciell känsla att gå runt i de vackra omgivningarna och känna historiens vingslag. I Assisi sjöng vi i ett litet kapell med en otroligt fin akustik. Ståpäls!

Vi besökte en fin vingård i närheten och fick en trevlig vinprovning där vi lämpligt nog kunde sjunga ”Viva la Bottiglia”

En av kvällarna hade vi en konsert i slottsträdgården. En spännande utmaning att sjunga utomhus, tonerna försvinner rakt upp i luften 😅 Det kändes väldigt speciellt att sjunga flera av Sveriges mest populära sånger där. Vi blev väl emottagna och fick frågan om vi kunde komma ner och sjunga på bröllop!! 😉

Sista kvällen sjöng vi i en liten bykyrka i Spina 3 km från slottet. Där var utmaningen att vi blev ackompanjerade av en orgel samt att akustiken var jättestor. Den lilla kyrkan var fullsatt och kvällen avslutades med vår körledares fantastiska sång, en gregoriansk variant av Ave Maria. Ståpäls återigen 😊❤️

Så härligt att få uppleva vackra platser, ha ett trevligt umgänge och njuta av musikens kraft. Den här resan kommer jag att leva på länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *