Glad midsommar!

Önskar alla en glad midsommar! I år firar jag midsommar i Stockholm för första gången på länge. Oftast brukar jag fira i Bohuslän men i år har vi semester lite senare i Bohuslän så då får det bli Stockholm vilket verkligen inte är fy skam. Stockholm är en otroligt vacker stad på sommaren. Om vädret är fint tar jag mig nog upp till Skansen, där får man riktig midsommar-feeling. Häromkvällen passerade vi nya vattentorget vid Slussen. Det var en positiv upplevelse. Skönt häng mitt i stan!

Jag brukar ju gilla att ha en aktiv semester och i år bär det av till Rügen. Där ska jag och maken cykla runt i drygt en vecka. Det ska bli spännande. Det blir både aktivt och bekvämt. Vi cyklar till nya städer varje dag och sedan bor vi på hotell dit vi fått den tyngre packningen transporterad. Själv kommer jag att ha med mig min el-cykel vilket är ett måste för att jag ska kunna cykla. Just nu är mina artros-knän pigga och bra med de tål inte för tung belastning.
Håller tummarna för bra väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *