Miljöombyte och återhämtning

Min sommar har varit full av miljöombyte och återhämtning. Det blev en bra blandning av aktivitet och lugn och ro. Semestern började med en cykelresa på Rügen i norra Tyskland. Så fantastisk landskap. Vi cyklade genom stora salar av grönska. Bokskogarna där är mycket större än de som finns i Sverige. Fåglarna satt högt uppe i träden och sjöng så att det ekade i hela skogen, läckert! Rügen består av milsvida sandstränder vid Östersjön och en del av cykelvägarna gick genom gröna tunnlar av bokskog, så vackert.

Det var härligt att cykla mellan de olika boenden som var inbokade. Hotellen höll en väldigt bra standard och det var skönt med god sömn och återhämtning. Det blev en bra blandning av aktiv semester och bra bekvämlighet.

Sista veckorna av semestern tillbringade vi i Bohuslän. Som alltid underbart att komma till Sveriges framsida. Det är något speciellt med havet, klipporna och ljuset därute. Jag njöt av fulla drag och laddade mina batterier inför hösten. Det var härligt att komma igång med massagen och träffa alla mina trevliga kunder igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *