Massage

De olika typer av massage som jag erbjuder är:

 • Klassisk svensk massage – ger din kropp en bestämd men skön genomgång . Den syftar till att få kroppen att må bra och bli av med spänningar.
 • Avslappningsmassage – får din kropp att stressa ner och du blir lugn och avslappnad. Utförs med långsamma, lätta och mjuka rörelser.
 • Behandlingsmassage – lite tuffare massage där spänningar och triggerpunkter får sig en omgång. Det ska vara ”skont”, en blandning av ont och skönt.
 • Idrottsmassage – djupgående massage för dig som tränar mycket. Idrottsmassagen är behandlande och terapeutisk och ger dig bättre återhämtning vilket kan optimera dina träningsresultat. Behandlingen är individuell och kombineras vid behov av stretching, triggerpunktsbehandling och övningar.
 • Gravidmassage  utförs på specialutformad kudde som gör det möjligt att få behandling liggandes på mage. Gravidmassage anpassas individuellt för ditt specifika behov av att lösa upp spänningar och få kroppen att må bättre. Rekommenderas från och med gravidvecka 13.
 • Lymfmassage – en behandling som passar alla. Det är en mjuk behandling men som kan verka mycket kraftfullt i kroppen. Lymfsystemet är en väldigt viktig del av vårt immunförsvar. Ett bra lymfflöde får dig att bli lättare i kroppen, må bättre och bli piggare i sinnet.
 • Deep Oscillation Personal – DOP – Deep Oscillation är en medicinskteknisk produkt som, genom att pulsera ett elektrostatiskt fält, åstadkommer vibrationer i vävnaden. Deep Oscillation har en djupverkande effekt på alla vävnadskomponenter (hud, bindväv, underhudsfett, muskler, blod- och lymfkärl) och detta underlättar transporten av näringsämnen, slaggprodukter, blodgenomströmning och lymfdränage.
  Behandling med Deep Oscillation ger snabbare återhämtning efter operation, traumatisk skada, träning, skada från överbelastning, operationer och neurologiska indikationer.
  Följande fysiologiska effekter är kliniskt validerade efter behandling med Deep Oscillation:
  – Effektiv smärtlindring
  – Antiinflammatorisk effekt
  – Reducering av ödem
  – Förbättrad och snabbare sårläkning
  – Reducering av fibros
  – Ökad rörlighet
  – Minskad hudirritation

Boka tid