Äntligen en semesterresa till Bohuslän

Balkongmiddag

På lördag bär det av, då får jag äntligen åka till Bohuslän igen. Normalt brukar jag fira midsommar där men i år kändes det inte aktuellt med tanke på Corona. Midsommar blev bra trots det. Jag är otroligt privilegierad som bor i ett vackert Stockholmsområde alldeles nära vattnet.  På midsommardagen blev det middag på balkongen med mina närmaste.

 

 

Härligt att äta middag på båten och kunna ta ett kvällsdopp utanför Minneberg. Det var många båtar där men vi kunde ändå bada med bra distans.

Mina artrosknän gör att jag är lite mer begränsad i rörligheten och jag har varit lite orolig för om det skulle gå att bada ifrån båten i år. Vår badstege är kort och smal och i ett visst läge hamnar man i en väldigt böjd vinkel på benen och då gör det väldigt ont i mina knän. Men med min egen far som inspirationskälla tänkte jag att det här borde gå att lösa. Så med hjälp av ett rep tillverkade jag ett extrasteg till badstegen vilket gör att jag kommer upp i ett upprätt läge redan nere i vattnet. Sedan var det mycket lättare att komma upp i båten. Badsommaren är räddad!

Mina knän har dessutom blivit bättre av den laserbehandling jag fått av OnLife i Kallhäll. Behandlingen har gjort att mitt opererade knä minskat i svullnad med minst 1 ½ cm. Det i sin tur gör att jag har lättare för att räta ut benet så att det blir ganska rakt igen. Numera kan jag sitta med raka ben i soffan utan att det gör ont, jätteskönt!

Önskar alla en skön sommar!

Solnedgång över Ulvsundasjön. Hemmaviken är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *