Försiktig optimism inför hösten

Nu är min semester slut för den här gången. Jag har haft det otroligt bra. Sista delen av semestern tillbringade jag i mitt älskade Bohuslän i två veckor och sedan i Tänndalen en vecka. Tiden har varit fylld av tillfällen att ta vara på allt det vackra i naturen. Jag har gjort många fina vandringar, både i Bohuslän och i Tänndalen. Vädret har tillåtit flera dopp i havet på västsidan med utsikt mot horisonten, jag älskar verkligen det. En av de fina, lugna dagarna var vi ute med båten och fiskade. När vi inte fick något napp bestämde vi att vi skulle åka runt ön, något vi inte gör så ofta eftersom båten är liten och motorn svag. Men den har dagen var väderförhållandena perfekta även för vår båt. När vi kom till yttersta södra spetsen provade vi fiskelyckan igen och fick två fina makrillar! Middagen var räddad men det som vägde tyngre var den otroligt fina utsikt vi hade därute, jag njöt av fulla drag och sparade ögonblicket i mitt hjärta.

Veckan i Tänndalen var fantastisk! Vi hade vädergudarna med oss och fick flera fina vandringar i den otroligt vackra miljön. Ett härligt sätt att umgås med familjen. Jag är så glad över att det fungerar för mig att göra fjällvandringar trots mina ömma artrosknän. Vi anpassar oss lite genom att hyra en stuga och göra dagsvandringar utan tung packning. Jag har dessutom extra bra vandringskängor, vandringsstavar och knäskydd för att avlasta mina knän. Det fungerar, jag kunde gå med varje dag utan att få mer ont efteråt. Det är så roligt att våra vuxna barn också gillar att fjällvandra. En ynnest att få umgås med dom en vecka och dela alla härliga naturupplevelser.

Så nu är jag taggad för höstens utmaningar. Jobbet har kommit igång bra och det känns nästan som innan Corona, men jag fortsätter att följa restriktioner och vara lite försiktig. Det är härligt att träffa alla trevliga kunder igen. Välkomna att boka tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *