Nya kunskaper

Vecka 39 ska jag gå en grundkurs i Lymfmassage. Det ska bli spännande att lära sig. Jag har hört mycket gott om den massageformen och hoppas att jag ska kunna hjälpa mina kunder till en bättre hälsa. Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen och det är en enkel metod med goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.
Mina tidigare kurskamrater har vittnat om att de får goda resultat vid behandlingar och jag ser verkligen fram emot att kunna utöva det själv.

Jag håller också på att lära mig Hot Stone-massage och ser fram emot att kunna erbjuda det från och med november 2021. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper i sin tur till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan jag lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av stenarna.

De nya tjänsterna kommer att läggas upp under hösten så håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *