Pigga knän som gillar skidåkning

För några veckor sedan var jag uppe i Vemdalen och åkte längdskidor. Så härligt att känna att mina knän var ovanligt pigga och gillade skidåkningen. Lymfmassage, antitrombosstrumpor, knäskydd och behandlingen med Deep Oscillation Personal och koppor har gjort verkan, knäna känns bättre än de gjort på många år.

I början av januari passade jag på att köpa skinskidor och det blev verkligen ett lyft. Jag har ett mycket bättre fäste nu vilket gör att min teknik har blivit bättre, så kul! Härligt också att känna att konditionen har blivit bättre av allt cyklande året om.

Sista dagen på vår skidsemester åkte vi upp på högfjället vid Storhogna. Så härligt med vidderna däruppe, jag älskar verkligen den miljön. Inte samma känsla på konstsnöspåren i Stockholm men härligt ändå att de finns så att man kan få den sköna motionen som det är med skidåkning.

Härlig dag på högfjället vid Storhogna 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *