Nya friska tag

Det är något speciellt med ”terminsstart”. Det här året pluggar jag inte men när semestern nästan är över och man har kommit tillbaka till stan är det alltid lite spännande att se vad hösten kommer att erbjuda! Augusti/september känns mer som en nystart än vad januari gör tycker jag.

Min semester i år handlade mycket om att ta det lugnt och få lite återhämtning i naturen så det var skönt att ge sig ut på en cykeltur i näromgivningen. Ulvsundasjön runt är en riktig favorit. Den bjuder både på vacker miljö och några rejäla backar.

Den här veckan kommer jag att dra igång med massagen igen. Välkomna att boka tid: 070-242 36 46 eller karinburman@hotmail.com
Snart kommer man även att kunna boka mig via Bokadirekt här på sidan, då blir det enklare att se när jag är tillgänglig så håll ögonen öppna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *