3-2-1 Nu kör vi!

Som alltid när första snön kommer så blir jag lite kluven. En del av mig tycker att det är härligt, det blir vitt och ljust och man kanske kan komma ut och åka skidor vilket är jättekul! Den andra känslan är: ”- Åh nej, nu kan jag inte cykla längre”. Jag har visserligen dubbdäck på min cykel men jag gillar inte att slira runt i snön och det blir snabbt för kallt för händer och ansikte när man ska cykla på vintern. Nu får jag drömma tillbaka till sommaren 2017 när vi cyklade i Dolomiterna. Vilken fantastisk upplevelse det var!

Idag gick jag ner till gymmet som finns i Minneberg och cyklade intervallpass 3-2-1 på motionscykel och det är superhärligt att göra. Det räcker med att cykla i en halvtimme men man får upp flåset och pulsen mycket mer effektivt än om man bara cyklar på. Dessutom går tiden mycket snabbare eftersom man ska ha koll på tiden och motståndet hela tiden. Visade även min PT-klient det. Hon har fått hälsporre och har lite svårt för att få upp flåset på promenader just nu, så intervallcykling var perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *