Vårspaning

Den här våren har varit intensiv för mig med många olika resor och spännande utmaningar. Lite hektiskt har det känts men samtidigt väldigt roligt. Skönt också att kunna ta vara på stunderna och njuta av naturen på de olika platser jag har besökt. I Polens badort Sopot hade vi turen att få en riktig sommarhelg med varmt både i luften och i vattnet. Så skönt att ta av sig skorna och låta fötterna få ett skönt sandbad.

Besöket i Skåne visade att våren kommit längre där än här i Stockholm. Bokskogen i Söderåsens naturpark hade en härlig skir grönska och fågelkvittret fick mig att tro att jag var i en djungel. Så härligt ”rum” att vistas i.

Från och med maj kommer jag att erbjuda massage, PT-träning och kostrådgivning även under vissa helger. Gå in via karinb.bokadirekt.se och se om du hittar en tid som passar dig.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *