Nytt år, nya utmaningar

God fortsättning på 2019!
Året inleddes med en lång härlig promenad i Bromma. Äntligen fungerar det att gå mer än 10 000 steg. Det känns skönt att kunna röra mig nästan som innan knät blev dåligt. Rehabträningen ger resultat och med det kommer träningsmotivationen. Det gäller bara att inte bli för ivrig utan låta det gå lagom fort fram.

Nu i januari är jag igång och jobbar heltid igen. Det är härligt att träffa både nya och gamla klienter och jag har fått flera spännande uppdrag. Att få jobba med alla tre delarna, massage, kostrådgivning och personlig träning är otroligt givande och det är en ynnest att få vara med och bidra till livsstilsförändring och bättre hälsa.

Hoppas att vi ses under 2019!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *