Ny kraft från Bohuslän

Så skönt det var att få komma till Bohuslän igen! Det är ett helt annat ljus där som gör så gott. Jag njöt av fulla drag av att få gå runt och ta in alla härliga platser. Havet är ständigt närvarande och vi satt ofta och blickade ut över horisonten. Det är något jag brukar längta till under vintern när vi är långt från Bohuslän. Ofta var det ett alldeles speciellt ljus när himlen var lite gråmulen och havet och himlen skiftade i olika nyanser av blått/grått/vitt.

Vi gick några vandringar längs med Soteleden, så fint!! Variationen på landskapet är rik: släta klippor, sandstränder, lummiga skogar och dalar, vida ängar och betesmarker. Alla bidrar de till en lyckokänsla hos mig och jag har kunnat tanka energi inför kommande höst.

Just nu är jag tillbaka i Stockholm och det finns massagetider att boka. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *