Full rulle under hösten

Tiden har bara sprungit iväg, snart är det jul! Så känns det ju nästan alltid men i höst har det varit mer än vanligt. Jättekul!

Det var en väldigt intressant kurs jag gick då jag fick lära mig lymfmassage. Nu har jag hållit på ett tag och erbjudit Prova-på lymfmassage och det börjar så smått kännas naturligt att ge den behandlingen. Under tiden har jag själv använt mig av egenvårdsprogrammet fler gånger i veckan, i synnerhet i anslutning till min morgondusch och jag börjar märka resultatet av det. Mina artrosknän har blivit mindre svullna och smärtsamma, jag känner mig piggare och lättare i kroppen. Svullnaden i knäna har jag haft i flera år, både före och efter min knäoperation. Det är först nu som mitt högerknä börjar se ut som ett normalt knä igen. Fascinerande!

Tveka inte utan boka in en lymfmassagekur med 3 x 90 minuters lymfmassage så kommer även du att uppleva en förändring.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *