Laddade batterier inför hösten

Sommaren har bjudit på många sköna stunder och en härlig återhämtning. Lite tid för reflektion också då jag drabbades av Covid. Jag har inte varit influensasjuk på flera år så det kändes väldigt ovant att ha höga febertoppar och en fruktansvärt jobbig hosta. Som tur var varade det bara i en dryg vecka, sedan blev jag bättre, men hostan var ganska seg. Jag gick miste om ett äventyr uppe i Norrbotten, det kändes trist.

I övrigt är jag mycket nöjd med min sommar. Även i år har jag hållit mig i Sverige och det är otroligt vad mycket vackra platser det finns här. Jag har cyklat en hel del, både i Bohuslän och i Småland och Blekinge. Bohuslän har alltid haft och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Det är något med ljuset där som känns magiskt. Och så är det härligt att bada i det salta och klara vattnet därute.

I Småland cyklade jag Åsnen runt. Det var en fin tur, speciellt på den västra sidan. Leden gick genom fina lövskogar och längs med gamla järnvägsspår. Skönt att slippa biltrafiken. I Blekinge fanns närheten till havet, något som ju tilltalar mig. Jag tog båten ut till Hanö och högt uppe på ett berg såg man havet runtom hela ön. Fantastiskt!

Nu är jag utvilad och taggad inför en spännande höst. I slutet av september kommer jag att gå en fortsättningskurs i lymfmassage. Det ska bli spännande! Det har varit väldigt spännande att se vilken effekt massagen har på mina kunder och nuförtiden blandar jag ofta in koppning i den vanliga massagen. Det är så fantastisk att se hur den hjälper till att lösa upp spänningar och hårda knutar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *