Tanka solenergi

Idag passade jag på att tanka solenergi efter att jag lämnat in cykeln för däckskifte. Fortfarande finns det härliga färger i naturen och det var en strålande dag med solsken, blå himmel och svag vind. Jag älskar verkligen att gå strandpromenaden mellan Äppelviken och Bergvikshamnen. Solen skiner rakt i ansiktet och det känns ända in i hjärtat att kroppen mår bra av ljuset. På flera ställen kan man komma riktigt nära vattnet och det är härligt att blicka ut över Mälaren.

Nu har jag låtit rigga cykeln med dubbdäck och bättre bromsar så att jag kan fortsätta att cykla så länge det går. Själv brukar jag ge upp när det blir snö och is men är det bra plogat och sandat så kan man ju faktiskt fortsätta att cykla om man gör det lite lugnare än vanligt. Som tur är har jag nära till en motionscykel vintertid men det slår ju inte känslan att cykla i det fria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *