God fortsättning!

Så är då 2020 här. Det känns härligt att vi går mot ljusare tider!
I mellandagarna var jag med maken och dottern i Orsa Grönklitt och åkte skidor. Det funkade jättebra att åka skidor. Först var jag inställd på att promenera men det var så skönt att kunna använda skidåkningen som rehabilitering! Det blev många härliga kilometer under våra dagar där och det bådar gott inför februari då vi ska åka upp till Bruksvallarna. Där finns det också fantastiska skidspår även ut på fjället.

Tillbaka i Stockholm hamnade temperaturen på 8 plusgrader. Suck, ingen snö här inte. Tur att Östermalms IP finns så att vi kunde åka lite långfärdsskridskor istället. För mig var det första gången på nästan två år. Förra säsongen kändes det inte som att min nya knäled tyckte att det passade så bra så jag vågade aldrig testa. Nu gick det jättebra efter de första osäkra skären. Jag älskar verkligen när man kommer in i en lugn rytmisk lunk, det är så skönt meditativt att åka då.

Idag gav jag min första massage efter sjukskrivningen. Det kändes också jättebra så nu är jag på G igen. Skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *