Björnö

I fredags hade jag tur. Vädret var fantastisk med behaglig temperatur och härligt solsken mest hela dagen. Vi hade med kort varsel bestämt oss för att ta en semesterdag och åkte ut till ett av våra favoritställen – Björnö längst ut på Ingarö i Stockholms skärgård. Landskapet är härligt med stora fina skogar, öppna landskap där fåren betar och en närhet till Östersjön mest hela tiden. Det finns en väldigt fin utsiktspunkt där man kan sitta och blicka ut över havet. När vi kom dit möttes vi av underbart solglitter i vattnet. Jag blev sittandes där länge och bara söp in tillvaron.

Tur att det finns sådana ställen att komma till nu när allting fortfarande är så osäkert och skrämmande med Corona. Jag längtar efter att kunna träffa folk som vanligt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *