Bogesundslandet

Igår vaknade jag med en stark längtan till naturen. Det har blivit som ett behov nu när det nästan inte går att göra något annat på grund av Corona. Jag är lyckligt lottad som har både vacker natur och en sjö i närheten av min bostad men ibland räcker det inte till.

Som tur är delar jag och maken intresset av att vandra i naturen och han var snabbt med på att vi skulle ta oss till något vacker naturområde ganska nära Stockholm. Valet föll på Bogesundslandet och Stora Slottsrundan. Så himla vackert!! Slottet är väldigt speciellt, skogen välskött och vacker med många öppna fält i närheten och havet ständigt närvarande.

Jag är så glad över mina sköna vandringskängor som gör att jag kan gå långa skogsvandringar igen och njuta av dom utan att ständigt tänka på värkande knän. Jag mår så bra av den energi jag får av den vackra naturen. Härligt att kunna fånga det på bild så att jag får njuta av det även senare under åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *