Äntligen en teaterupplevelse

I måndags var jag äntligen på teater. Vi såg Parkteaterns ”Almstriden” på Galärparken på Djurgården. Så härligt att få uppleva teater igen och charmen med friluftsteater. Det var Corona-anpassat på flera sätt. Man fick förboka gratisbiljetter, ingång endast från ett håll, distans i kön och alla fick sitta på de uppställda bänkarna som stod med glest avstånd. Trots allt detta kändes det både ovant och lite läskigt att vara bland så mycket folk igen, men som jag har längtat efter att träffa mina vänner och kunna gå på kulturevenemang igen!

Efter föreställningen gick vi runt på Djurgården och tittade på de fantastiska Rododendronbuskarna som finns ganska nära Nordiska museet. Djurgården är ett av mina favoritutflyktsmål, jag åker dit så ofta jag kan. Just den här tiden är det extra vackert därute bland alla gamla och ståtliga träd och de fina ängarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *